Борис Прищепа

В журналистике с 1967 г., член НСЖУ. Лауреат премии имени Илюши Кулика (1977 г.), Гостелерадио Украины (2010 г.), премии имени Ивана Гайдая (2013 г.).

Ювіляр «не той»?

Ювіляр «не той»?
Колишньому голові облдержадміністрації Миколі Костяку на початку грудня виповнилось 60 років.

Ця дата не чужого для Херсонщини глави області лишилась майже непоміченою. Шкода. Микола Михайлович майже 4 роки був доволі успішним головою ОДА. Півтора року працював першим заступником голови...

Про 60-річчя Миколи Костяка згадав лише Інтернет-сайт «Херсонцы» вустами одного із своїх помітних авторів - Юрія Анісімова, заслуженого журналіста України. І не просто згадав, а нагадав етапні успіхи Миколи Михайловича на чолі області.

А їх не так вже й мало! Це і рекордний за часів незалежності на Херсонщині врожай зернових, і відновлення роботи Херсонського суднозаводу, і початок будівництва мостового переходу в Херсоні, і введення в дію двох мостів на річці Інгулець у Білозерському та Великоолександрівському районах.

Одне слово, керівник далеко не з останніх. Що б там не було, а історія Херсонщини без Миколи Костяка неповна...

Борис ПРИЩЕПА,
головний редактор Цюрупинської районної газети
«Вісник Олешшя»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон