Злочинна влада пішла - корумповані чиновники залишилися

Нещодавно в апеляційному суді Херсонської області відбулося перше слухання апеляційної скарги про визнання невинним правопорушникадепутата міської ради Олега Романюка (Головуючий суддя Червоненко), - повідомляє сайт "БАГНЕТ"

Раніше в засобах масової інформації було дуже багато матеріалів, які висвітлювали темний бік «слуги народу». Наприклад, вже нікому не секрет, що зловживаючи своїм службовим положенням, колишній голова постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин, депутат Херсонської міської ради Олег Романюк самовільно захопив декілька земельних ділянок у місті та області, за використання яких, він не сплачує ні копійки в місцевий бюджет.

Також через нього що найменше 3 сім'ї залишилися без даху над головою.

Як розповідають постраждалі Олег Романюк підроблював розписки та заповіти, а люди мусили або сплачувати, або віддавати свої житло. До суду звертатися не було сенсу, адже навіть у судах у нього були свої знайомі, які за певну плату вирішували всі спірні питання на його користь.

29 червня цього року на засіданні постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин її голові Олегу Романюку був вручений протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ч.2 ст. 172-7 адміністративного кодексу України, а саме Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, так званий протокол про корупцію.

29 липня 2016 року Херсонський міський суд постановив: Романюка Олега Ярославовича визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5 100 грн.

Але зараз правопорушник намагається оскаржити це рішення та за допомогою своїх злочинних зв'язків вплинути на майбутнє рішення апеляційного суду. Засідання по цій резонансній справі відбудеться вже в найближчу середу 21 вересня об 11.00.

За інсайдерською інформаціє Олег Романюк вже пропонував хабар судді Червоненко за винесення рішення на його користь та «відбілювання» його репутації, на що суддя міг погодитися. Також Червоненко навмисно затягує розгляд справи, викликає свідків які не мають жодного відношення та є тільки непрямими фігурантами в цій справі. У інсайдера є запис розмови між адвокатом Олега Романюка та суддею Червоненко, де адвокат пропонує судді хабар. На разі цей запис готується до передачі у Національне Антикорупційне бюро України та Генеральну прокуратура України.

Сподіваємось, що Феміда об'єктивно оцінить всі докази та не зважаючи на тиск з боку Олега Романюка, нарешті покарає винного у стражданнях багатьох людей та залишить рішення суду першої інстанції без змін.

Роман ВОЛКОВ
"БАГНЕТ"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон