Андрей Ростов

Ведущий специалист информационно-репертуарного отдела КП "Киновидеопрокат" Херсонского областного совета

У моєму серці слово Кобзаря

У моєму серці слово Кобзаря
Культурно мистецьку акцію з такою назвою розпочало комунальне підприємство «Кіновідеопрокат» для школярів Херсона та Херсонської області

Є такі постаті в нашій історії, які вбирають у себе живу душу народу, стають невід'ємною частиною його життя. Такою постаттю для нас, українців, є Тарас Григорович Шевченко.

Напередодні відзначення двохсотріччя від дня народження Тараса Григоровича, Комунальне підприємство «Кіновідеопрокат», розпочало цикл виїзних кінопоказів авторської програми - «В МОЄМУ СЕРЦІ СЛОВО КОБЗАРЯ» у школах нашого міста Херсона та області.

Директор КП «Кіновідеопрокат» Євген Максимов підкреслює, фахівці нашого підприємства розробили програму таким чином, щоб кожний учень зрозумів і усвідомив для себе силу слова Великого Кобзаря.

У відеопрограмі, яка спрямована на ознайомлення молодого покоління з життєвим шляхом великого сина України, митця, геніального художника, визначного поета, підкреслюється, в першу чергу, його значення в національному відродженні та в наш час розбудови української державності.

Протягом години у проекті звучать вірші, пісні у виконанні Ірини Білик, рок-гуртів «Сад» та «Мертвий півень», гурту «Ділема» та інші.

КП «Кіновідеопрокат» вже показав у навчальних закладах № 16, 24 та 41 міста Херсона.

Андрій Ростов

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон