Секрети економії тепла: приклад багатоповерхівки у Херсоні

херсон, опалення, економія
Надія Дягілева проживає у багатоповерхівці по вулиці Івана Богуна, 72 – це Шуменський мікрорайон. Нині, в її квартирі відбувається встановлення на батареях опалення спеціальних приладів – розподілювачів тепла.

Аналогічні роботи проходять і в сусідній квартирі. Людмила Вічуховська не приховує, встановити терморегулятори з термодатчиками вирішили усією родиною не вагаючись. Таку думку підтверджує нашій знімальній групі і спеціаліст з енергоефективності Вікторія Скрицька. Пояснює, невеликий за розміром прилад здатен суттєво заощадити кошти людей під час опалювального сезону, адже можна регулювати тепло в квартирі. При цьому особливих зусиль докладати не потрібно.

У користуванні розподілювачі тепла дуже прості та зручні для людей. А от яким чином відбувається підрахунок кількості спожитого тепла кожною квартирою?

В свою чергу голова ОСББ Станіслав Баленко розповідає, така реконструкція системи опалення пройде в більшій частині квартир дев’ятиповерхівки. Також буде модернізовано індивідуальний тепловий пункт будинка та встановлення на ньому нового електронного лічильника. Усе в рамках програма з енергоефективності «Енергодім»

Сюжет Херсон плюс
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон