Подорожуємо Херсонщиною "Маршрутом змін"

маршрут, подорож, проект
Творча команда проєкту «Маршрутом змін» готує для глядачів просвітницько-мотиваційний тревел, який відібрали торік на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним».

Творча група «Маршрутом змін» подорожує Херсонщиною, аби дізнатися, як упроваджують реформи на місцях, які поліпшать рівень життя. У різних громадах — результати тієї самої реформи різні.

Тому команда проєкту збирає історії людей, що сприяють цим процесам, та вивчає думку місцевих мешканців. В основі кожної програми — людина, її історія і досвід, який реалізують у щось позитивне й корисне для всіх.

«Щасливі, що маємо змогу втілювати наші ідеї в новому проєкті «Маршрутом змін», який охоплює двадцять чотири серії, Приємно, коли ти їдеш на зйомки або домовляєшся про зустріч, а тобі раді. Саме ці емоції — позитив, наснага, можливість здійснювати задумане — ми й намагаємося передати нашим глядачам.

Переглядаючи зняте, обираємо ті епізоди, де наші герої забувають, що працює камера, і не приховують справжніх емоцій. Не можу сказати, що робочий процес іде легко. Через пандемію доводиться пристосовуватись до нових умов. Але все одно для нас найголовніше — той драйв і позитив, який ми отримуємо від спілкування з героями наших програм.

Можливо, це звучить дещо дивно, але ми, корінні херсонці, і самі відкриваємо для себе Херсонщину: як багато в нас унікальних місць, цікавих історій та дивовижних людей», — розповідає керівник проєкту Юрій ХАРЧЕНКО.


Проєкт запропонували для грантового фінансування спільно з міжнародними партнерами Суспільного й реалізують за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон