Херсонщина була і буде мирною

Так стверджує депутат Херсонської облради Микола Ставицький, але попереджає про можливі спроби дестабілізувати ситуацію в регіоні:

...Шостого липня, в Херсоні на площі Свободи планується проведення спланованого шабашу, який очолює «прєдвотітєль команчей» недоатошник, недорейдер, недоактивіст нєкто Цігєльнік.

Цей персонаж разом з його шайкою - лєйкою, а іншими словами ОПГ, намагається зробити із себе святого мученика режиму, розуміючи що сьогодні єдиний шлях не попасти під кримінальну відповідальність за скоєнні ними чорні справи, це публічні виступи проти системи.

Агент не виконав завдання своїх кримських кураторів. Розхитати область не вийшло. Провалений план створення Херсонської народної республіки, адже ж в своєму оточенні цей а-ля Шарікофф себе вже називав народним губернатором.

Нещодавні вилучення протитанкової міни, зброї та наркотиків, використання учасників бойових дій для власного збагачення та для розхитування ситуації в області. Начебто був ідеальний план. Але щось пішло не так. Куранти вдарили 12 разів, і карета перетворилась на тикву, а сашка замість ахтивіста став щуром.

Усі намагання затягнути хлопців АТОшників на мітинг з області, потерпіли фіаско, адже ж сьогодні всім відомо хто є хто. Тому цей невдаха намагається притягнути на своє збіговисько місцевий проплачений його кримськими кураторами лохторат, та зовнішні сили з міста Бердянськ.

Наскільки мені відомо херсонські воїни АТО та просто небайдужі мешканці нашого міста не згодні з таким розвитком подій, та хочуть прийти на Херсонський майдан щоби задати цьому «вєлікомученику» та одночасно лідеру ОПГ, незручні для нього питання. Це саме той випадок, коли під патріотичними гаслами та вишиванкою ховається російський спрут.

Тому звертаюсь до тих мешканців Херсонщини, хто ще не зрозумів. Не дайте використати себе в якості дурнів, руками яких буде робитись картинка для російських каналів про те як народ проти хунти в прикордонній області повстав.

Область у нас завжди була і буде мирна. Люди добрі і патріотичні. Влада країни? Так, я її не підтримую так само як і більшість громадян, і точно так критикую. Але це наша влада, яку ми самі обрали. Точно так ми ії і переоберемо на законних виборах, без російських танків, іхтамнєтів та без «народних» бандюків і хубернаторів.

Хто не цінує мирне небо над Херсонщиною, та кров яку кожного дня проливають українські у війні з кремлівською ордою, запрошую на Донбас для проведення публічного лікбезу, - написав у facebook депутат Херсонської облради Микола Ставицький.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон