Каплін отримав підтвердження від Ізраїлю подвійного громадянства Рабіновича

Депутат Верховної Ради України Сергій Каплін (фракція "Блок Петра Порошенко") заявляє про отримання доказів від Міністерства внутрішніх справ Ізраїлюпро ізраїльське громадянство депутата Ради Вадима Рабіновича.

Про це Каплін повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Українські Новини.

- Подав до Державної міграційної служби України депутатське звернення з доказами, що народний депутат Вадим Рабінович має громадянство держави Ізраїль.

Нарешті мною були отримані, видані Міністерством внутрішніх справ Ізраїлю та легалізовані для використання в Україні, документи про те, що Вадим Рабінович зареєстрований в Ізраїлі, як громадянин цієї країни Давід Рабінович, ім'я батька - Зиновій, має посвідчення особи №303446132, адреса Ізраїль, Бітан Аарон, 4029400.

Особистий підпис ізраїльського Давіда Рабіновича є абсолютно ідентичним підпису українського нардепа Вадима Рабіновича, вони народилися в один день - 4 серпня 1953 року, у них збігається ім'я батька - Зиновій.

Відтак, ще одна шахрайська оборудка Рабіновича розкрита! Давід Рабінович не має права бути громадянином України. Не можна весь час дурити українців - прийшов час відповідати за брехню, - написав Сергій Каплін.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон