У Херсоні відновили ремонт однієї з найгірших доріг

Херсон, ремонт, дороги
Про стан українських доріг складено чимало анекдотів. Але сміються від них переважно ті, хто не має власного автомобіля. Адже кожен водій знає: лов ям у найкращому разі закінчується візитом у СТО, у гіршому – ремонтом ходової прямо на дорозі. Однією з таких проблемних ділянок у Херсоні є проїжджа частина вулицею Паровозною. На думку місцевих водіїв, якщо є можливість і час, краще цю ділянку об’їхати. На тих же, хто наважується по ній рухатися, чекає незабутній «атракціон» по ямах зі швидкістю не більше 20 кілометрів на годину. Примітно, що ремонт цієї дороги стартував ще 2020 року.


Як розповідає заступник директора ГУ «Місцеві дороги Херсонщини» Анатолій Галамага, провести повноцінний ремонт дороги завадив той факт, що тендер стали виконувати два підрядники. Так, ділянку від залізничного переїзду до вулиці Вишневої доручено відремонтувати підряднику з Одеси, а сектор від вулиці Вишневої до Миколаївського шосе – фірмі з Нікополя. І якщо перший підрядник усі роботи виконав якісно та вчасно, то результати роботи другого залишили бажати кращого. Не встигла техніка звернутися, як прокладені нею плити вже почали «красуватися» значними розмірами тріщинами. Тому неважко здогадатися, що сталося із цією ділянкою за неповні півтора роки.


Чому ремонт ділянки був довірений несумлінному підряднику – питання відкрите. Але на сьогоднішній день договір з ним було розірвано, а потім проведено новий тендер. До речі, виграла його саме одеська фірма, яка займалася ремонтом першого сектора проїжджої частини. Чому одразу цій фірмі не було доручено провести роботи по всій вулиці – ще одна загадка.

Але тішить хоча б те, що однією проблемною дорогою у Херсоні поменшає.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон