Шахраї пропонують бізнесу Херсонщини працювати по-новому

херсон, шахраї, бізнес
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що другий день поспіль телефонні шахраї намагаються виманити кошти у суб’єктів підприємницької діяльності міста Херсона.

За даними платників податків, невідома особа телефонує від імені заступника начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Станіслава Худара керівникам херсонських підприємств і пропонують «почати працювати по-новому».

Ця ініціатива аферистів зовсім не нова і не має нічого спільного з впровадженням новацій у діяльність. Їх метою є ніщо інше, як заволодіння грошовими коштами бізнесменів. Для цього «псевдоподатківці» можуть використовувати різні телефонні номери (в даному випадку – 095-309-29-74), створювати фальшиві акаунти в месенджерах Viber та WhatsApp і пропонувати перераховувати кошти на платіжні картки.


Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує на необхідності бути уважними та не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном (0552) 427680 або надсилайте на електронні поштові скриньки: kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон