На Херсонщині закрили на карантин Арабатську стрілку

блокпост, карантин, арабатка

Сьогодні, 1 травня, в Генічеському районі Херсонської області о 8:00 при в’їзді на косу Арабатська Стрілка біля другого мосту встановлений поліцейській мобільний блокпост. Рух на косу перекритий для всіх, крім місцевих мешканців, службового транспорту та перевізників, що забезпечують життєдіяльність регіону.

Про це повідомляє “Новий Візит” з посиланням на голову Генічеської райдержадміністрації Андрія Онищенка. Обмежувальні заходи впроваджуються для запобігання можливому розповсюдженню на курортну зону коронавірусної інфекції громадянами, приїжджими на святковий відпочинок з інших місць. На карантині в Генічеському районі опинилися курортні села Генічеська Гірка, Приозерне, Стрілкове та Щасливцеве.

Раніше в Херсонській області рішенням Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на першотравневі свята були закриті курортні населені пункти Скадовського району: м. Скадовськ, смт. Лазурне та с. Красне.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон