В Херсоні 19 медиків екстренної медичної допомоги отримали 300% доплати

доплата, медики, екстренна медична допомога
19 медичних працівників виїзних бригад КНП «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» (Швидка допомога) у березні-квітні отримали доплату у розмірі 300% на загальну суму 548 тисяч гривень. Відповідна інформація міститься у відповіді директора цього центру на запит ГО «Асоціація блоггерів «Новамедіа». Це – 2 лікаря, 16 фельдшерів з МНС і одна медична сестра. В середньому кожен з 19 медпрацівників швидкої отримав 28 тисяч 800 гривень доплат.

В той же час начальник управління охорони здоров’я ХМР Світлана Межерицька у відповіді на запит ГО «Асоціація блоггерів «Новамедіа» зазначила, що відповідні доплати не передбачені для міських лікарень. Але, медичні працівники які задіяні в роботі на автовокзалі та блок-постах при в’їзді в місто отримають матеріальну допомогу на загальну суму 1010 тис. грн.

Відповідний запит було направлено і до КНП “Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г.І.Горбачевського” Херсонської обласної ради, але відповіді ще не було отримано.

Нагадаємо, що лікар Дитячої міської стоматологічної поліклініки з нового року у середньому отримував зарплатню у розмірі 6500 грн., медична сестра-5500, санітарка-4900 грн.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон