Яку зарплату отримують херсонські медики в період боротьби з коронавірусом

медики, санітарки, медсестри, лікарі, зарплата
Місячна заробітна платня працівників медичних установ Херсона у першому кварталі становила від 4800 гривень у санітарок до дещо більше 16 тисяч у найбільш кваліфікованих практикуючих лікарів. Про це повідомляє ГО «Асоціація блоггерів «Новамедіа» з посиланням на відповідь на інформаційний запит від начальника управління охорони здоров’я херсонської міської ради С. Межерицької.

Лікар Дитячої міської стоматологічної поліклініки з нового року у середньому отримував зарплатню у розмірі 6500 грн, медична сестра - 5500, санітарка - 4900 грн. Разом з тим працівники Херсонського міського протитуберкульозного диспансеру за цей період отримали трохи вищу зарплатню. В середньому по установі: лікар 16 460 грн, медсестра – 8 770 грн, санітарка – 6 710. Найвірогідніше це пов’язано з існуючими доплатами саме для працівників таких установ.

Лікарі міської лікарні імені Є.Є. Карабелеша (Водників) отримали за цей період: лікар - 8700 грн, медична сестра 5500грн, санітарка - 4800грн. Премії працівники отримували у розмірі від 300 до 1037 грн, але не у всіх медичних закладах. У будь-якому випадку, ніяких 200-відсоткових надбавок на період боротьби з коронавірусом херсонські медики не отримували.

З інформацією по всіх медичних закладах можна ознайомитися у таблиці:


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон