Блок Петра Порошенка вітає херсонців

Херсонська територіальна організація політичної партії «Блок Петра Порошенка» вітає мешканців Херсонщини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі друзі, мешканці Херсона та області!

Добігає свого кінця 2014 рік. Він приніс нам чимало різних подій - і радісних, і сумних. Багато з них з повним правом увійдуть до підручників історії - бо стали доленосними, переломними для України, для кожного з нас.

Ми стали нацією, народом, ми нарешті відчули себе господарями своєї долі, долі своєї країни. І попереду у нас - великі плани.

Саме тому з прийдешнім 2015 роком ми пов'язуємо особливі надії - на довгоочікуваний мир та ефективні реформи, на краще майбутнє для себе і своїх дітей. Тож нехай усі вони справдяться!

Нехай новий рік виправдає найсміливіші наші очікування і прагнення, подарує віру в себе і свої сили, принесе мир і благополуччя в наш спільний дім.

Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці улюблені всіма нами світлі свята осяють ваші будинки радістю і дитячим сміхом, принесуть мир, добро і злагоду. Нехай у наступному році кожен досягне успіху у своїй справі. Нехай будуть здорові рідні та близькі. Нехай радість приходить до вас і в будні, і в свята!

Удачі та нових звершень! З Новим роком!

Херсонська територіальна організація
політичної партії "Блок Петра Порошенка"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон