До депутатів Херсонської обласної ради завітав Дід Мороз

На сесію обласної ради 6 скликання, сьогодні, 25 грудня, завітав Дід Мороз зі Снігуркою та фольк-гурт «Свічадо» Херсонського училища культури.

Снігуронька разом з Дідом Морозом привітали депутатів святковою піснею.

В свою чергу фольк-гурт «Свічадо» Херсонського училища культури під керівництвом директора училища, Заслуженого працівника культури України Михайла Варгуна також порадували присутніх у сесійній залі гарними піснями.

Тож, сьогоднішня сесія Херсонської обласної ради розпочалася зі святкових привітань та пісень.

«Вчора ми виступили на День працівника архіву, а сьогодні вже на сесії обласної ради. Виступи підготував наш фольк-гурт «Свічадо» до якого входять в основному студенти перших-других курсів училища. Виступати було, звичайно, приємно, бо це ж наша професія. Зупинятись не будемо, на сьогоднішній день разом зі студентами училища готуємо цілу програму, тож 15 січня в Херсонському музичному училищі дамо цілий концерт», - розповів під час розмови з кореспондентом ІА «Херсонці» директор Херсонського училища культури, керівник фольк-гурту «Свічадо» Михайло Варгун.

Тетяна БОЙКО
фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон