Дива профорієнтації у День Святого Миколая на Херсонщині

19 грудня - це день коли християнський світ святкує День Святителя і Чудотворця Миколая. Найбільше на це свято чекає малеча. А особливо, приємних сюрпризів цього дня потребують діти, яких життя позбавило радості й тепла сім'ї.

Спеціалісти Чаплинського районного центру зайнятості вже декілька років поспіль приділяють увагу вихованцям районного соціально-психологічного центру реабілітації дітей, організовуючи для них різні профорієнтаційні заходи.

Ось і цього року провели «Професійний брейн-ринг» для старших вихованців та багато цікавих ігор на професійну тематику для молодших. Цього дня все було овіяно зимовими, казковими мотивами. Діти відгадували ким би офіційно міг працювати Дід Мороз, Святий Миколай, Снігуронька та інші казкові герої. Називали професії, які необхідні для «підтримання Новорічного дива».

Маленька Тетянка сказала, що ветеринар лікує оленів Діда Мороза, а Дмитро зауважив, що механік слідкує за справністю його саней. П'ятирічна Аліна, яка хоче бути перукарем, сказала, що без гарних зачісок Новорічного свята не буває. Одним словом, дотепна малеча сама зробила висновки, що всі професії важливі й потрібні. За участь в іграх та конкурсах усі діти отримали подаруночки.

На свято в цей день завітало багато гостей, серед них представники різних служб Чаплинської районної державної адміністрації та інші не байдужі люди. Усі вони прийшли не з порожніми руками, тому із солодощами, сувенірами та призами подарували часточку своєї душі. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон