Новорічно – різдвяна казка в Скадовському музеї

Час новорічних свят – це час чарівної доброї казки, яка приходить в кожен будинок в кінці кожного року. Новий рік приносить нам свято, надію на краще і дарує безліч подарунків.

Напередодні новорічних свят Скадовський краєзнавчий музей підготував подарунок для всіх мешканців та гостей міста. Працівники музею, з любов'ю та натхненням, організували виставку «Новорічно-різдвяна казка», на якій представлені іграшки, декоративні ялинки, ялинкові прикраси, новорічні та різдвяні листівки різних часів, фотографії святкування Нового року в різні роки, а також малюнки вихованців дитячої художньої студії «Палітра».

Напередодні свят в музеї проводяться тематичні екскурсії з іграми та розвагами, для учнів загальноосвітніх шкіл міста. Першими до краєзнавчого музею завітали учні молодших класів ЗОШ №2. Працівники музею створили для дітей справжнє свято з іграми, конкурсами та піснями. Діти мали змогу здійснити цікаву і пізнавальну подорож у минуле, дізнатись про традиції святкування нового року, історію виникнення новорічної іграшки та листівки, відчути атмосферу новорічно-різдвяної казки. По завершенні заходу дітлахи отримали солодкі подарунки.

Спільно з дитячою зразковою художньою студією «Палітра» під керівництвом М.С.Бут, було проведено конкурс новорічного малюнку. Журі конкурсу, у складі керівника студії «Палітра» та працівників музею визначило переможців. Призові місця отримали: Рященко Я., Гершкулова А. Зейналова С., Шептухіна О. Білоус А., Жихаренко О. По завершенню свята керівник дитячої зразкової художньої студії «Палітра» привітав переможців та всіх присутніх з наступаючими святами та вручив дітям солодкі подарунки.

В ці передноворічні дні музей оголосив акцію «Новорічна казка своїми руками», за участю дітей віком до 15 років. Працівники музею чекають дитячі малюнки, вишивки, аплікації та інші роботи новорічної та різдвяної тематики, виготовлені руками юних талантів, які займуть гідне місце на виставці.

Тематична виставка діє до 15 січня. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати музей, побачити шедеври юних талантів та відчути атмосферу новорічно-різдвяної казки.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон