Депутати Херсонської міської ради навчились швидко працювати

Усього за пів години, депутати міської ради встигли розглянути та затвердити 3 питання порядку денного.

Сьогодні, 22 грудня, відбулося пленарне засідання позачергової сесії Херсонської міської ради 6 скликання. До порядку денного було включено усього три питання: про внесення змін до міського бюджету на 2014 рік, про звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем'єр-міністра України про врахування пропозицій міської ради стосовно бюджетної децентралізації, про внесення змін та доповнень до міської комплексної програми «Соціальний захист».

«Щодо першого питання, хочу повідомити, що ми отримали субвенцію на різницю в тарифах для наших підприємств: «Херсонтеплоенерго», «Херсонська ТЕЦ», «Херсонтеплогенерація», саме тому і виникла необхідність зібратись на позачергове скликання міської ради. Додатково хочу повідомити, що згідно листа Департаменту фінансів облдержадміністрації пропонується суму різниці тарифу субвенції для «Херсонської ТЕЦ» збільшити більше ніж на 7 мільйонів», - зауважив з приводу першого питання міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон