Міліціонери Херсонщини святкують

20 грудня, всі співробітники правоохоронних органів відзначають День міліції в Україні.

Дата приурочена до дня прийняття Верховною Радою України в 1990 році Закону «Про міліцію». А дата професійного міліцейського свята затверджена Указом Президента від 17 листопада 1992 року.

Згідно із Законом «Про міліцію»: «Міліція в Україні - державний озброєний орган виконавчої влади, який захищає життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, природне середовище, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань».

Отож сьогодні, в День міліції, подякували і херсонцям, які обрали собі таку нелегку професію та які з честю та гідністю виконують свій професійний обов'язок.

З нагоди 23-ї річниці Дня міліції України, в Управлінні МВС Херсонської області пройшли урочисті заходи, на яких були присутні працівники апарату, райвідділів міліції, ветерани та представники засобів масової інформації.

Окрім того на свято запросили і керівників Херсонської ОДА, мерії та силових структур.

«Президент та Уряд України поставили перед нами відповідальні завдання щодо збереження цілісності нашої держави. Участь у проведенні АТО, важкі міліцейські будні вимагають від усіх працівників міліції високого професіоналізму, зразкової дисципліни та мобілізації усіх сил. На мій погляд, сьогодні колектив міліції Херсонщини сумлінно виконує свої службові та громадські обов'язки, повертаючи населенню віру в законність і правопорядок», - звернувся до присутніх на святі начальник УМВС України в Херсонській області.

Головний міліціонер області нагородив кращих працівників відомчими відзнаками МВС, грамотами від Міністра внутрішніх справ України, цінними подарунками та преміями.

Зі святом херсонських міліціонерів привітали і представники влади та правоохоронних структур. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять своїх колег, які загинули при виконанні службових обов'язків, відстоювали міліцейську гідність та цілісність нашої держави.

Тетяна БОЙКО, фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон