Головна ялинка Херсона сьогодні засіяла

Святковими вогниками, яскравими гірляндами, сьогодні, 19 грудня, в День Святого Миколая засвітилась головна міська ялинка на площі Героїв Сталінграду.

На святкове дійство прийшла подивитись чимала кількість херсонців, як дорослих, так і малюків. На площі перед обласним драмтеатром на городян чекав святковий концерт, який і подарував присутнім новорічний настрій.

«Сьогодні у Херсоні відбулося святкування Дня Святого Миколая в першу чергу, ну і звичайно відкриття міської ялинки. В порівнянні з минулим роком, вартість сьогоднішнього свята зменшилась у декілька разів і це важливо. Не тому, що ми скупі, ми просто все прораховуємо, адже є речі важливіші. У нас майже кожного дня будуть проводитись святкові дії на громадських, волонтерських засадах, практично без використання грошей. Адже практично рік, наша держава та місто жили в напруженому стані. Сьогодні ми святкуємо, що зберегли мир та спокій у нашому затишному місті», - розповів під час розмови з кореспондентом ІА «Херсонці» мер Херсона Володимир Миколаєнко.

Тетяна БОЙКО, фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон