Дід Мороз відтепер хазяйнує у Херсоні

Із сьогоднішнього дня у Херсоні оселився веселий Дід Мороз, який буде дарувати херсонським дітлахам посмішки, радість та святковий настрій.

У Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша сьогодні відбувся прем'єрний показ шоу-казки «Подарунок Діду Морозу». На прем'єрний показ був запрошений самий вибагливий і відвертий глядач – херсонські дітлахи.

Разом із сучасними казковими героями, херсонські малюки потрапили до казки, за якою і спостерігали протягом однієї години. І не тільки спостерігали, дітлахи і самі стали учасниками такої шоу-казки, адже приймали участь у різноманітних іграх та конкурсах, якими театральне шоу було насичене.

Дітлахи сьогодні були дуже активними: із задоволенням грали в ігри, сміялись, а подекуди навіть пританцьовували. А це говорить тільки про одне – прем'єрний показ вдався на славу!

«Років сім назад, ми робили таку концертну програму з героями казок і це виходило дуже весело та креативно. Але нам захотілось якоїсь сучасної казки, бо сьогоднішні дітлахи більш знають сучасні мультики, ніж ті, що були раніше, на жаль. Але може це просто вже інше покоління, тому ми намагались зробити таку казку, щоб вона перш за все була зрозуміла їм. Думаю, що нам вдалося. Ми самі написали сценарій, над ним працювали наші робітники. Так що прем'єрна здача вистави відбулася на найменшого глядача, який дав свою оцінку. Запрошуємо подивитись таку казку усіх херсонців», - зазначив директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша Олександр Книга.

Тетяна БОЙКО
фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон