У керівному складі УМВС Херсонщини з’явився новачок

Сьогодні, 10 грудня, керівному складу та колективу УМВС в Херсонській області, був представлений новий перший заступник начальника обласного УМВС та очільник слідчого управління, полковник міліції Юрій Квятківський.

Місію представлення нового першого заступника начальника обласного УМВС було доручено першому заступнику начальника Головного слідчого управління МВС України Олександру Вакуленку, який пояснив, що слугувало причиною для прийняття такого кадрового рішення.

«Херсонщина на сьогоднішній день межує з тимчасово окупованим Кримом. Можна сказати, що ситуація на Херсонщині не менш складна ніж в цілому по державі, тому саме Херсонська область має потребу в фаховій, досвідченій людині, яка зможе організувати роботу з колективом в херсонській міліції», - зазначив Олександр Вакуленко.

Перший заступник начальника Головного слідчого управління МВС України також підкреслив, що згідно його переконанням, міліція Херсонщини є спроможною виконувати поставлені перед нею задачі по розкриттю злочинів, тяжких злочинів і звичайно херсонська міліція здатна боронити державу в такий нелегкий час.

«У зв'язку з останніми подіями в державі, керівництво МВС України виконало вимоги закону про люстрацію («Про очищення влади») і в цілому було звільнено 12 начальників управлінь, на даний час деякі посади ще залишаються вакантними. Тому призначення Юрія Квятківського на дану посаду в Херсонській області є необхідністю забезпечити сталу, нормальну роботу колективу УМВС України в Херсонській області», - підкреслив перший заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олександр Вакуленко.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон