Права людини мають стати міцним фундаментом новітньої України

Впевнені у Херсонській обласній організації політичної партії "Блок Петра Порошенка". В організації привітали херсонців з Міжнародним днем прав людини

Дорогі друзі, шановні мешканці Херсонщини!

Вже понад шість десятиріч щороку 10 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день прав людини.

Запроваджене ООН ще у 1949-му році з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини, це свято нагадує всім нам про гідність кожної особистості, невід'ємність і взаємозалежність її громадянських, культурних, економічних, політичних і соціальних прав.

Для нас, українців, ці загальнолюдські цінності останнім часом набули особливого змісту і глибини. Саме на захист невід'ємного людського права - бути людиною — повстали ми на Майдані. Саме це зрозуміле всім право боронять зараз наші герої на сході країни. Саме його відстоюють українці разом із кримськотатарським народом в окупованому Криму.

Дотримання прав людини є ключовою національною ідеєю усіх демократичних країн світу. Та шлях до досягнення цієї мети завжди непростий - європейські держави долали його поступово, крок за кроком. У нас з вами такого тривалого часу немає.

І якщо ми дійсно хочемо стати шанованою в світі країною з розвиненим громадянським суспільством і міцною економікою, маємо згуртуватися і почати шукати не те, що нас віддаляє один від одного, а те, що у нас є спільного - заради майбутнього нашої країни.

А права людини мають стати міцним фундаментом новітньої України, її справжньою національною ідеєю, що об'єднає всіх її громадян.

У нашій державі за останній рік відбулися величезні перетворення: українська демократія розвивається, а влада поступово вчиться бути відповідальною перед громадянами. Віримо, що Україна вже не зійде з цього шляху.

Тож цього святкового дня щиро зичимо всім нам нових здобутків і звершень у благородній праці задля утвердження верховенства права в Україні.

Херсонська обласна організація
політичної партії "Блок Петра Порошенка"

P.S. Повідомляємо про те, що громадська приймальня політичної партії "Блок Петра Порошенка" в Херсонській області працює за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 39 а, Телефон: (0552) 49 60 09.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон