У Херсоні триває підготовка до опалювального сезону

У Дніпровському районі міста Херсона триває за планом підготовка до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років.

Особливо ретельно районна влада працює з сектором багатоповерхової забудови - це 92 багатоквартирних житлових будинків, серед яких об'єднання співвласників житлових будинків, житлово-будівельні кооперативи та відомчі будинки.

Станом на 28.08.2014 по актах готовності до опалювального сезону теплопостачальними організаціями прийнято до обслуговування 56 житлових будинків. У шести будинках об'єднань співвласників житлових будинків, розташованих на території району, проводяться капітальні ремонтні роботи мереж опалення. На 20.09.2014 заплановано здати на обслуговування теплопостачальним організаціям 100% систем опалення.

Майбутній опалювальний період не буде простим за об?єктивних обставин, уникнути або мінімізувати проблеми у його проходженні можна лише спільними зусиллями, тому виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради звертається до усієї громади району: власників квартир, голів об'єднань співвласників житлових будинків, житлово-будівельних кооперативів, відомчих будинків з проханням приділити особливу увагу питанням енергозбереження: утеплити горища, підвали, двері та вікна, встановити енергозберігаючі електричні прилади з метою уникнення аварійних ситуацій, раціонально ставитися до використання енергоресурсів, вчасно сплачуючи за них.

Владислав Кондратов,
заступник голови Дніпровської районної
у м. Херсоні ради з питань
діяльності виконавчих органів ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон