Херсон у жалобі

26 серпня 2014 року оголошено Днем жалоби у місті Херсоні.

У зв'язку із трагічною загибеллю 25 серпня 2014 року в зоні антитерористичної операції (АТО) в районі м. Іловайська Донецької області командира міліцейського спецбатальйона «Херсон» - лейтенанта Руслана Олександровича Сторчеуса (1979 р.н.) та водія Олега Анатолійовича Пешкова (1971 р.н.), з метою вшанування пам'яті всіх військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу - учасників АТО в Донецькій та Луганській областях, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та мирних жителів, які стали жертвами терористів на сході України, міський голова видав розпорядження 26 серпня 2014 року оголосити Днем жалоби у м. Херсоні.

На знак скорботи за загиблими у День жалоби будуть приспущені Державний Прапор України та прапор міста із траурними стрічками на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств та закладів, установ, організацій.

Вшануємо пам'ять загиблих о 15.00, сьогодні, 26 серпня 2014 року хвилиною мовчання.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон