Критична ситуація у передмістях Херсона

Херсон, передмістя, ситуація
Про критичну ситуацію в передмісті Херсона станом на сьогодні, 24 березня повідомив староста Наддніпрянського старостинського округу Олег Кицун

За його словами, найпроблемніша ситуація залишається у Наддніпрянському. Через блокпости на підступах до селища немає можливості в достатній мірі забезпечити мешканців усім необхідним. Сміття не вивозиться.

Особлива проблема в неможливості перевести кошти в готівку, що є особливо необхідно у зв’язку з відсутністю у магазині селища безготівкового розрахунку. Так як є проблем з підключенням до мережі Інтернет.

У Інженерному та Молодіжному ситуація дещо краща. У магазинах деякі продукти харчування наявні. Існує гостра потреба в забезпечені мешканців борошном. Сміття періодично вивизять.

В усіх трьох населених пунктах старостинського округу наявне електрозабезпечення, водопостачання та відсутні проблеми з теплопостачанням. Електропостачання залишається відсутнім на території Інституту зрошувального землеробства.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон