Володимир Хвостов: Ми маємо діяти швидко та бути готовими до будь-якого сценарію розвитку подій

Херсон, облрада, Хвостов
Депутат Херсонської обласної ради Володимир Хвостов прокоментував рішення позачергової сесії облради:

«Ми маємо діяти швидко та бути готовими до будь-якого сценарію розвитку подій... Тож, з колегами по депутатському корпусу звернулися до Глави держави, Верховної Ради та голів територіальних громад щодо підтримки зовнішньої політики України, Збройних сил та загонів територіальної оборони.

Взаємодія влади всіх рівнів та розуміння зони відповідальності – важлива умова для побудови ефективної моделі тероборони та національного супротиву. Саме на цьому наголосив Президент Володимир Зеленський днями на Конгресі місцевих та регіональних влад.

Зараз ми, як ніколи, маємо діяти розсудливо, злагоджено та забезпечити надійний тил професійній армії. Вона сильна та стійка. Не панікуємо, зберігаємо спокій та працюємо далі для безпеки та розвитку Херсонщини. Все буде Україна!», - написав у соціальних мережах депутат Херсонської обласної ради Володимир ХВОСТОВ.

Нагадаємо, сьогодні, 15 лютого, на позачерговій сесії Херсонської облради депутатський корпус вніс зміни до програми розбудови територіальної оборони Херсонської області на 2020 – 2022 роки, спрямувавши на ці потреби 2,2 млн грн.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон