Депутати облради підтримали створення дієвої системи територіальної оборони Херсонщини

Херсонщина, депутати, тероборона
Сьогодні, 15 лютого, під час позачергового засідання сесії, депутати Херсонської обласної ради підтримали рішення про внесення змін до програми розбудови територіальної оборони Херсонської області на 2020 – 2022 роки.

Зміни стосувалися збільшення фінансування заходів програми на суму 2,2 млн грн. для:

- створення комплексної всеохоплюючої системи національного спротиву агресору за рахунок залучення широких верств населення до територіальної оборони;

- підготовки громадян до виконання першочергових, невідкладних завдань територіальної оборони, в частині формування Сил територіальної оборони Збройні Сили України, зокрема для обладнання місць постійної дислокації підрозділів ТРО.

"Сьогодні в Україні сформована дієва система сил ТРО", - підсумував рішення позачергової сессії голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

"Нас не вперше лякають великою війною. Друзі, звертаюсь до вас! Наша держава сильна, як ніколи! Я вдячний усім депутатам за консолідовану роботу та підтримку важливих рішень, що стосуються перш за все, збереження нашого суверенітету, територіальної цілісності та безпеки.

Дякую усім 42 депутатам обласної ради, які сьогодні знайшли час та прийшли на позачергову сесію і одноголосно підтримали Звернення до Президента України, Верховної Ради України та голів територіальних громад Херсонщини щодо підтримки зовнішньої політики України, Збройні Сили України та загонів територіальної оборони. Пам’ятаймо, наша сила в єдності. Тільки так ми зможемо перемогти будь-якого ворога!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон