В СБУ роблять усе, щоб не допустити провокацій 9 травня

У містах, де 9-го травня існує найбільша небезпека можливих правопорушень, у тому числі із задіянням іноземних структур, правоохоронцями створено додаткові оперативно-слідчі групи.

Про це голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив сьогодні, 8 травня під час брифінгу у МВС.

«На жаль, вперше через 69 років після Великої перемоги наших дідів та батьків в Україні, в містах Краматорську і Слов'янську, ми не зможемо вшанувати і мирно провести заходи, присвячені ветеранам і перемозі. Хоча уряд виділив кошти, щоб соціальна допомога ветеранам, привітання і всі інші заходи, гідні наших ветеранів у Донецькій області, відбулися», - сказав В. Наливайченко.

Голова СБУ наголосив: «Ми робимо усе можливе, щоб у місцях, де будуть вшановувати ветеранів, ані провокатори, ані криміналітет не чинили злочинів. «Громадська безпека – це наша спільна справа з громадськими організаціями, з місцевими громадами. Ті, хто зі зброєю будуть виходити за периметр безпеки, будуть затримуватися і за рішенням суду заарештовуватися – незалежно від громадянства», - заявив Валентин Наливайченко.

За матеріалами прес-центру СБ України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон