В Херсоні працює німецький клуб у бібліотеці

Херсон, діти, німецька
У Херсонській бібліотеці ім. О. Гончара відбулося перше заняття клубу для школярів, де вивчатимуть німецьку мову. Урок провели за допомоги настільного театру Камішібай.

Камішібай – це паперовий театр, в якому малюнки розміщені в дерев’яній рамі, яка нагадує портал театру. Домініка Домбровська третій рік вивчає німецьку в школі. Зізнається – тут вчитися легше.

"Завдяки Інституту Гете у нас з`явився такий новий засіб – це японський настільний театр Камішібай. Це дуже гарне джерело і початок для навчання та і взагалі для спілкування, будь-якої мови, власне німецької. У нас до нього вже є декілька оповідань готових. Але тут можна додавати багато своїх історій", - розказала завідувачка відділу документів іноземними мовами Херсонської бібліотеки ім. О. Гончара Тетяна Донченко.

Урок відбувся у відділі документів іноземними мовами. Школярам розповіли різдвяну історію, після чого вони по ролях переказали почуте та вивчили декілька слів німецькою.


Клуб з вивчення німецької працюватиме щотижня, сказала завідувачка відділу документів іноземними мовами Херсонської бібліотеки ім. О. Гончара Тетяна Донченко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон