В Херсоні у пенсіонера шахрайка вкрала всі його заощадження

Херсонщина, пенсіонер, заощадження
До поліції Херсонщини звернувся 83-річний пенсіонер - мешканця обласного центру, який повідомив, що до нього додому прийшла невідома жінка, яка представилась дружиною його племінника.

Жінка почала жалітися, що його племінник має велику заборгованість і їм терміново потрібні гроші, щоб перекрити частину боргів. Чоловік пішов в одну із кімнат та виніс пакет з грошима. Він відрахував 10 тисяч гривень та передав незнайомці.

Далі вони вийшли на вулицю, аж раптом гостя повідомила, що забула в квартирі свій «мобільник» й швидко пішла його забирати. А коли чоловік провів свою гостю і повернувся додому, побачив, що з пакета зникли всі його заощадження - 70 тисяч гривень, 130 Євро та 150 доларів США.

Поліція Херсонщини звертається до громадян! Єдиним надійним захистом від шахраїв є ваша пильність та обачність. Попередьте про ці випадки своїх батьків, родичів, сусідів літнього віку, людей, які проживають самотньо, особливо у сільській місцевості.

Зверніть їх увагу, щоб вони ні в якому разі не впускали до своїх осель незнайомців та не передавали свої кошти стороннім особам. Якщо ви зустрінетесь з такими особами одразу поінформуйте дільничного офіцера поліції або телефонуйте за номером «102».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон