Найбагатша громада Херсонщини

Херсонщина, громада, доход
На Херсонщині серед бюджетів територіальних громад найвищий показник обсягу доходів у розрахунку на одного мешканця за січень – жовтень поточного спостерігається в Музиківській сільській територіальній громаді і складає 7717 гривень.Про це свідчать дані аналізу Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України

Регіональний консультант Асоціації міст України з бюджетних питань Марія Кривецька, яка здійснює аналіз, зазначила, що обсягу доходів у розрахунку на одного мешканця в Музиківській сільській територіальній громаді у півтора рази перевищує середньообласний показник.

За даними аналітичного звіту, серед бюджетів громад області найбільший приріст у порівнянні з січнем – жовтнем 2020 року досягнуто бюджетами Чулаківської сільської – на 29,5%, Таврійської міської – на 28,7%, Хрестівської сільської – на 28,2% територіальних громад. 24 бюджети місцевого самоврядування перевищили середньообласний показник.

Найбільше зростання надходжень плати за землю проти січня – жовтня минулого року відбулося по бюджетах Присиваської (в 1,7 рази) та Великокопанівської (на 44,3%) сільських територіальних громад, а також Горностаївської селищної – на 36,7%.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон