На Херсонщині створили унікальну флористичну локацію

херсон, поле, квіти
Влітку 2020 року у Великокопанівській громаді створили яскраву унікальну флористичну локацію – квіткове поле, що розташоване по вулиці 8 Березня. Інформує на своїй сторінці в фейсбуці Великокопанівська об'єднана територіальна громада

Цей проєкт було реалізовано не просто для того, щоб прикрасити величезну земельну ділянку, але й залучити туристичні потоки помилуватися масштабною барвистою красою. Тоді посадковим матеріалом з громадою щедро поділилися не тільки місцеві мешканці, а й жителі сусідніх міст та підприємці.


Сьогодні чого тільки не побачиш на тому полі! Тут красується і синє море, і багато різновидів хризантем, і лаванда, і декоративні деревця…

28 жовтня 2021 року ця «квіткова родина» поповнилася новими красунями-трояндами. Саджанці було закуплено (а їх придбано більш як 1000 кущів!) за кошти, які надали працівники Великокопанівської сільської ради, працівники КП «Великокопанівське» та небайдужі жителі села Великі Копані. Лише за один день було висаджено 500 кущів троянд, тож найближчими днями висадка буде закінчена.






© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон