На Херсонщині волонтери та небайдужі люди передали на передову автомобіль

херсон, волонтери, війна
Спільними зусиллями учасників ГО “Спілка учасників бойових дій-ветеранів АТО Олешківського району” та волонтерів передано на передову автомобіль.

25 жовтня в м. Олешки волонтери та активні, небайдужі мешканці Херсонського району передали на передову відремонтований автомобіль УАЗ. Інформує на своїй сторінці у фейсбук Спілка ветеранів АТО Олешківського району.

До ремонту та підготовки автомобіля долучилися: учасники бойових дій-ветерани АТО Олександр Зарівний та Олексій Нагорнюк; фізична особа-підприємець Херсонського району Олександр Яковчук; директор ТДВ «Олешківський маслозавод» Сергій Шовенко; волонтер Сергій Маленко.

Керівник управління гуманітарної політики Херсонської РДА Олександр Зарівний зазначив, що на прохання допомогти з автотранспортом одному із підрозділів Національної гвардії, який воює в місті Авдіївка, відгукнулись патріоти міста Олешки. У вільний від основної роботи час, власними силами відремонтували автомобіль УАЗ «буханка», який вкрай був необхідний нашим захисникам. Сьогодні, 26 жовтня, автомобіль здійснив свій перший бойовий виїзд.

Також, разом з автомобілем на схід вирушили малюнки й листи дітей для воїнів, передані Олешківським Центром дитячої та юнацької творчості Олешківської міської територіальної громади.





© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон