У Херсоні пляж перетворили на смітник

Херсон, пляж, смітник
На популярному колись пляжі "Лілея" у Херсоні утворився справжній смітник. Неодноразово місцеві жителі зверталися до влади, волонтери влаштовували прибирання. Цього року з міського бюджету не було передбачено грошей на доброустрій пляжу.

У такому захаращеному стані цей пляж знаходиться вже близько 5 років. Комунальні служби тут майже не прибирають. Утримується він силами волонтерів, громадських організацій коштом проведення суботників з прибирання.


Як розповіла начальниця інспекції з контролю за доброустроєм Херсонської міської ради Олена Мазур, міський голова планує масштабний проєкт реконструкції пляжу "Лілея". На найближчій сесії передбачено розглянути це питання: "У бюджеті на ескізну документацію передбачені 49 тисяч гривень, яку будуть розробляти одеські архітектори.

Також в бюджеті передбачене фінансування вже самої реконструкції пляжу. І на цій же сесії передаємо пляж на баланс комунального господарства "Парки Херсона". Якщо 5 листопада сесія відбудеться, то 10 листопада вже буде господар, який надалі буде доглядати за "Лілеєю".


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон