На Херсонщині футбольні вболівальники зможуть потрапити на стадіон лише з паспортом вакцинації

Таврія, Яруд, футбол матч
У зв'язку з епідеміологічною ситуацію та тим фактом, що Херсонщина знаходиться в "червоній" зоні карантину відвідати матч 15-го туру Чемпіонату України Друга ліга (група Б) між сімферопольською "Таврією" та "Ярудом" (Маріуполь) 26 жовтня на стадіоні "Мар'янівський" вболівальники зможуть лише за наявності паспорту вакцинації або ж тесту на COVID.

Для дотримання карантинних норм під час матчу впускатимуть вболівальників тільки за наявності:
  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції не більш як за 72 години до початку заходу;
  • експрес тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 не більш як за 72 години до початку заходу;
  • документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації. Відтак, вболівальників просять із розумінням поставитись до вказаних заходів та завчасно прийти на стадіон.
Також організатори нагадують, що на стадіоні під час матчу вболівальники мають перебувати у масках. Під час входу на стадіон кожен проходитиме температурний скринінг, та показуватиме документи, які посвідчують особу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон