В Херсоні влаштували нову музичну локацію

Херсон, музика, локація
У внутрішньому дворику Херсонської мерії, який нещодавно відремонтували і відкрили для городян, з’явилась нова музична локація оpen air - «Мистецький квартал», яка тепер відкрита і, сподіваємось, діятиме надалі.


Вчора, 25 вересня у "Музичному кварталі" грали юні, а також дорослі професійні музики дитячих музичних шкіл №№ 1 та 4. Захід відбувся за сприяння керівника управління культури Херсонського міськвиконкому Світлани Думинської.

Таким чином, міськиий голова Херсона Ігор Колихаєв і депутатський корпус Херсонської міської ради створюють нові можливості для реалізації творчих здібностей херсонців в умовах обмеженого формату діяльності традиційних, закритих концертних майданчиків міста. Це дозволяє оптимістично дивитися у музичне майбутнє Херсону.

Втім, говорять, що у кулуарах депутатського корпусу обговорювалися проблемні аспекти бюджетного фінансування і, як наслідок - можливе скорочення музичних шкіл Херсону (а у нас їх на все місто всього чотири, на відміну від того ж Миколаїва де їх вісім). Наразі Херсон має нові музичні тренди. Херсонці сподіваються, що нова херсонська міська влада не викине музик - дітей та юнаків на вулицю.

Коли ж перед нашими депутатами виникає дилема, на що тратити кошти - на господарчі потреби чи на розвиток дітей, сподіваємось - вони одностайно підтримують ідеї творчого дитячого розвитку дітей і юнацтва. Це радує херсонців. Будемо разом слідкувати за розвитком подій, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!

Георгій БЯНОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон