Генічеську громаду на Херсонщині відвідали турецькі гості

турки, Генічеськ, школа
22 вересня 2021 року чудова нагода об’єднала дорослих і дітей у Новоолексіївському закладі загальної середньої освіти №1 Генічеської міської ради, а саме – завершення реалізації проєкту по облаштуванню низки внутрішніх приміщень цього закладу.

На святкову лінійку разом зі своєю командою завітав координатор Турецького агенства зі співробітництва та координації програм в Україні Есмер Джунейт.

Турецьке агентство зі співробітництва та координації (TİKA) – це турецька державна структура, відповідальна за надання Турецької Республікою технічної допомоги та допомоги з розвитку багатьом державам світу, у тому числі Україні, у якій реалізує проєкти в різних соціальних сферах, таких як освіта, охорона здоров’я, захист культурної спадщини.

Ірина Попова, заступник міського голови з питань роботи виконавчих органів, привітала усіх учасників зібрання, подякувала Турецькому агентству зі співробітництва та координації, особисто координатору програм ТІКА в Україні пану Есмеру Джунейту за підтримку нашої громади, за допомогу закладам освіти.

«Завдяки Вашій участі у попередні роки замінено вікна і двері у Риківській школі, проведено ремонтні роботи та фарбування у яскраві кольори фасаду в Новоолексіївському дитячому садку «Івушка». Але особливо суттєвою стала допомога Новоолексіївському закладу загальної середньої освіти №1. Ця школа – одна з найбільших у громаді, у якій навчається 650 дітей різних націонльностей. Раніше цей заклад отримав допомогу ТІКА в утепленні фасаду, придбанні обладнання, спортінвентарю, меблів, заміні вікон, дверей, покрівлі.

А цього літа були здійснені роботи з облаштування внутрішніх санвузлів на трьох поверхах, які потребували капітального ремонту. І все так сучасно, добротно. Ми дуже дякуємо Вам за допомогу. Зроблено велику справу на благо дітей, з тим, щоб їм було комфортно, безпечно та зручно», – зазначила у своєму виступі Ірина Попова та підтвердила готовність міської влади до подальшої співпраці й сприяння у реалізації суспільно важливих ініціатив на користь громади.

Від учнів, батьків, працівників слова вдячності пану Есмеру Джунейту за допомогу та підтримку висловив директор Новоолексіївського закладу загальної середньої освіти №1 Ленур Люманов.

А діти вітали учасників свята чудовими віршами, танцями та піснями, демонструючи свої таланти та творчість.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон