У Херсоні розікрали гроші за тепло

гроші, розкрадання, тепло
Дивний парадокс: з одного боку, підприємства-постачальники тепла в обласному центрі хронічно скаржаться на нестачу коштів та колосальні борги споживачів (вони вже й, справді перевищили чверть мільярда гривень).

Та з другого, фінансова скрута чомусь не заважає деяким керівникам підприємств дивитися крізь пальці на відверті зловживання з цими грішми. Приміром, акціонерне товариство "Херсонська теплоелектроцентраль" уклало з місцевим товариством з обмеженою відповідальністю договір про капітальний ремонт ізоляції трубопроводів.

Підрядник роботу начебто виконав, але не в повному обсязі, ще й із використанням дешевших, а тому неналежної якості матеріалів. Хоча це й не завадило працівникам ТЕЦ підписати акти виконаних робіт.

А потім правоохоронці з'ясували, що така "поблажливість" коштувала енергетикам ні багато ні мало 1,4 мільйона гривень, які недобросовісний бізнесмен привласнив. Йому вже повідомили про підозру в заволодінні коштами державного підприємства в особливо великих розмірах, інформує прес-служба обласної прокуратури. Та від цього той мільйон на банківський рахунок ТЕЦ так і не повернувся.

Фото Леонід Каліниченко
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон