На Херсонщині жінки і чоловіки поважного віку повернулися у свою юність

херсон, події, танці
Не так давно ми повідомляли про те, що на Херсонщині, в смт Каланчак поважних хлопців і дівчат запрошують на вечір «Танці нашої молодості».

І ось вже вчора, 16 вересня, відбувся вечір «Танці нашої молодості» на танцювальному майданчику за Головним будинком культури. Дебют виявився настільки успішним, що поважні хлопці та дівчата забажали проводити такі заходи частіше. Інформує Каланчацька громада.

Слід зазначити, що вікова категорія відвідувачів не обмежувалася заявленими «50+». Адже були і молодші, а батьки, дідусі і бабусі навіть узяли із собою дітей та онуків. За дійством спостерігало чимало глядачів, які зібралися поблизу.

Більше двох годин гості святкового вечора танцювали й веселилися під популярні хіти 60-х, 70-х і 80-х років. Улюблені мелодії звучали у виконанні ансамблю духових інструментів Партизанського СБК. До вподоби глядачам стали чуттєві та проникливі виступи Олександра Крайнова та Геннадія Гришка.

Визначили й найкращих танцівників. У номінації «Краща танцювальна пара» переможцями стали подружжя Михайленків Валерій Іванович та Раїса Євгенівна. Також, глядачам сподобалися хореографічні здібності Раїси Андріївни Глушко та Миколи Афанасійовича Пруцакова, які стали найкращими серед усіх любителів потанцювати.

Цього вечора, жінки і чоловіки, яким за 50 повернулися у свою юність.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон