Безпеку на Херсонщині допоможе забезпечити новий проект

херсон, безпека, лонгрід
Фонд громади Херсона "Захист" декілька місяців працював над створенням в інтернеті лонгріду "Подбай про свою безпеку". І ось сайт розроблений задля власної безпеки доступний для користування. Ділиться інформацією на своїй сторінці facebook Фонд громади міста Херсон "Захист".

Почали його створювати, коли була реальна загроза на кордонах України, у тому числі й на адміністративній межі з Кримом. Варто не сприймати це як залякування!

Будьмо реалістами - недарма існує такий вислів "поінформований, значить озброєний".

На лонгріді зверху червоним - пряме посилання на гугл мапу укрить Херсонської області за фільтром по нових за наслідками децентралізації районах. Ця мапа розроблена за підтримки ОДА та інформацією, наданою її безпековими службами, які й несуть відповідальність за достовірність.

Лонгрід - це формат подачі матеріалу, що включає в себе аудіо, фото, відео, текст, анімацію, програмування, інтерактивні карти й інфографіку.

Якщо у користувачів виникнуть будуть якісь зауваження та пропозиції по мапі, розробники готові дослухатися, але варто зауважити - розміщені об'єкти на глобальній ГУГЛ мапі, на якій змінювати назви вулиць (декомунізованих) вони - не вправі. Десь у селах на мапі немає вулиць взагалі, тому що вони не мають генеральних планів, тож і загальна гугл мапа не відображає подробиць. У такому разі ви дізнаєтеся, що укриття у вашому селі є, а де воно - звертайтеся до голів громад.

Поради з інформаційної безпеки, які розміщено на сайті, розроблені Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України разом з Державною службою з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони, Апаратом Головнокомандувача Збройних Сил України та громадськими організаціями.

Тож, запрошуємо скористатися нашою розробкою задля власної безпеки: https://safe.ks.ua

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон