На Херсонщині сільські футболісти отримали нову форму

футболісти, нова форма, Лагута
Наші хлопці не поступаються командам з першої ліги. Це і технічність виконання маневрів, і злагодженість спільної роботи, і звичайно, їх зовнішній вигляд, - розказав староста смт Біла Криниця на Херсонщині Валерій Чумаченко.

«Адже збірна нашого селища вийшла на поле в новій єдиній формі. За що ми дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та голові однойменної з Фондом партії Геннадію Лагуті.

До того ж, для нас стало справжньою несподіванкою оперативність виконання представниками Фонду нашого прохання. Це було настільки швидко, що замість плануємого наступного сезону хлопці зіграли в новій формі ще цього сезону», - розповідає Валерій Чумаченко.

Гравці вийшли на поле у новій футбольній формі, виготовленої на замовлення Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!». Загалом за зверненням старости смт Біла Криниця було спеціально придбано 15 комплектів одягу (11 - основний склад та ще 4 додатково для запасних гравців).

«Підтримка розвитку спортивної галузі громад Херсонщини є невід’ємною частиною роботи нашої команди. Першочергово, це сприяє пропаганді здорового способу життя. А по-друге, це допомагає відкривати талановитих спортсменів, які в подальшому можуть з гідністю предсталяти наш регіон на змаганнях всеукраїнського та світового рівня», - наголосив голова однойменної з фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон