Студенти і викладачі Херсонського держуніверситету виступили на концерті Міжнародного фестивалю

ХДУ, танці, концерт
Студенти та викладачі Херсонського державного університету взяли участь у святковому Гала-концерті Міжнародного фестивалю українського мистецтва «Українська родина» до Дня Незалежності України.

Святковий захід відбувся у Києві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. У програмі концерту взяли участь понад 500 учасників хореографічних колективів з різних регіонів України.

Херсонський державний університет на святковому заході представляли народні хореографічні колективи «Сузір’я» (художній керівник – завідувач кафедри хореографічного мистецтва ХДУ, доцент Алла Рехліцька) та «Ладовиця» художній керівник – доцент Валентин Васяк).

Колективи підготували яскраві хореографічні постановки – українське інтермецо «Остання брама», «Сватання ляльок» (постановник – Алла Рехліцька), «Чабани на полонині» (постановник – Валентин Васяк), «Шалантух» (постановник – Інна Білоусенко).

Всі учасники фестивалю отримали дипломи та сертифікати.

За інформацією кафедри хореографічного мистецтва ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон