На Херсонщині знову протестували проти вимкнення світла

вимкнення, світло, протести
Цього разу акція протесту відбулася у Каланчацькій громаді: люди ходили по пішохідному переходу, на деякий час фактично блокувавши рух транспорту.

Постійні відключення світла та неякісне надання послуг від Херсонобленерго вивели людей на протести: “Ми знаємо, що з цією проблемою стикається майже кожне ОТГ, і немає куточка Херсонської області, де не мають таких проблем, як відсутність єдиного вікна для звернень, коли відсутня аварійна бригада або ж на неї треба чекати по чотири-п’ять годин.

На території нашої громади є курортні місця, як Хорли, Роздольне, Максима Горького. Люди приїжджають відпочивати, але відключення світла триває по 12 годин. Прийшло повідомлення, що з 18 серпня в Каланчаку будуть тривалі відключення. На території громади є промислові підприємства, і такі відключення приведуть просто до банкротства”, – розповіла одна з учасниць акції.


Протестувальники наголосили, що необхідно провести круглий стіл з питань перебоїв в електропостачанні за участю голови обласної адміністрації з головами громад та представниками Херсонобленерго.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон