Творчі херсонці відзначать День молоді фестивалем

Херсон, фестиваль, культура
У неділю, 27-го червня, на набережній Херсона по проспекту Ушакова біля пам’ятника першим корабелам відбудеться письменницько-музичний фестиваль "Шафа!Фест"!

Захід проходить уже третій рік поспіль. Він приурочений до Дня молоді в Україні! У програмі – поезія, проза, жива музика: від класики до року!

У межах "Шафа!Фесту" відбудеться творчий батл – змагатимуться молоді херсонські автори Зоя Щербініна та Дмитро Плотніков.

Серед рок-гуртів свою творчість презентують "Status Vera" (Херсон), "I.C.People" (Херсон), "Старый Мотив" (Херсон), "XII OM" (Херсон), "В доску" (Нова Каховка), "Скифы" (Херсон) та "Криголам" (Херсон).

Захід пройде за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради у рамках Міської програми "Молодь Херсона на 2021-2025 роки", креативної майстерні "Слон" та Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша.

Деталі за номером: (050)-768-08-89
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон