Важлива підтримка сільських будинків культури на Херсонщині

Лагута, допомога, фонд
Добрі справи від Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та голови однойменної з фондом партії Генадія Лагути продовжуються.

Цього разу представники фонду оперативно відреагували на звернення керівництва Біляївського будинку культури Новоолександрівської ОТГ про придбання двох сучасних дротових мікрофонів.

«Ми давно мріяли про таке обладнання, адже його так не вистачало нашому закладу. Впевнена, що відтепер наші співаки зазвучать зовсім по-новому, та й голоси ведучих на масових заходах теж. Бо ці мікрофони забезпечать якісний і чистий звук», - наголошує директор Біляївського будинку культури Лариса Лобода.

На сьогодні цей заклад є відомим місцем розвитку творчості. Тут розташована величезна кількість гуртків художньої самодіяльності для дітей різного віку. Також на базі будинку культури вже кілька років функціонує відомий у регіоні співочий жіночий колектив «Степовичка», учасницями якого є люди поважного віку. До речі останні першими випробували подарунок та залишилися дуже задоволеними.

«Підтримка сільських будинків культури – один з основних пріоритетів нашої діяльності. Бо функціонуючи такі творчі осередки надають можливість людям будь-якого віку розкривати свої таланти.

Крім того об’єднуючись у ансамблі вони знаходять нове коло спілкування, друзів. Саме тому ми і надалі будемо сприяти забезпеченню повноцінного технічного та матеріального оснащення таких закладів», - зазначає голова однойменної з Фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон