Видатні постаті на Херсонщині: Цей дивний містер Говард

монографія, Говард, переможець
Переклад монографії британської письменниці Тесси Уест «Цей дивний містер Говард» увійшов до числа книг-переможниць XXIІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» у номінації «Літературно-художнє видання». Український варіант книги – спільний проєкт Херсонського державного університету, Херсонської торгово-промислової палати та видавництва «Олді+».

Переклад монографії Тесси Уест про англійського філантропа і благодійника, який увійшов в історію Херсона, розпочався в 2011 році. «The Curious Mr Howard» – свіжий погляд не лише на діяльність Джона Говарда, його неординарну особистість, а й цікавий екскурс у минуле.

Здійснила переклад кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри перекладознавства та прикладної лінгвістики факультету української й іноземної філології та журналістики ХДУ Олена Хан.

Український варіант книги нещодавно був представлений у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Олеся Гончара.

Варто зазначити, що Херсонське Видавництво «Олді+», член Херсонської ТПП, здобуло перемогу одразу в 6 номінаціях конкурсу «Краща книга виставки-форуму-2021», серед яких і переклад монографії британської письменниці Тесси Уест «Цей дивний містер Говард».

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон