Шевченка призначили начальником Управління СБУ Херсонщини

Полковник СБУ Сергій Вікторович Шевченко сьогодні 10 березня був призначений начальником УСБУ в Херсонській області.

Указом в.о. Президента України Олександра Турчинова № 285/2014, відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 та статті 112 Конституції України, Сергій Вікторович Шевченко призначений начальником Управління Служби безпеки України в Херсонській області.

Слід зазначити , що в херсонському Управлінні СБ України Сергій Шевченко людина не нова - в період з 14.10.2005 - 16.04.2010 він очолював відділ боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Херсонській області (відділ «К»).

Під керівництвом Сергія Шевченка відділ провів ряд серйозних операцій з яких найвідомішими були: розкриття і нейтралізація міжнародного угрупування наркоторговців, які намагалися налагодити поставки героїну через Україну до країн ЄС (2007р.); ліквідація на Херсонщині підпільного «конвертаційного центру» через який «пройшло» понад 73млн. грн. (2009р.) і багато інших справ.

«Херсонці» вітають Сергія Вікторовича з призначенням та бажають йому нових службових досягнень в цей нелегкий для Херсонщини і всієї України історичний період.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон