На Херсонщині тривають безкоштовні медичні огляди

огляди, безкоштовні Лагута
Безкоштовні медичні огляди проводяться у населених пунках Херсонщини за ініціативи команди Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!"

Прямо зараз у смт Велика Лепетиха тривають безкоштовні медичні прийоми. Перевірити стан здоровя жителів до населеного пункту завітали лікар-кардіолог Роман Бондаренко та лікар-невропатолог Лідія Погорєлова.

Від самого ранку у приміщенні Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» вони обладнали робочі місця та приступили до роботи. За кілька годин медикам вдалося оглянути та проконсультувати по 30 пацієнтів.

«Дуже зручно, коли медики самостійно приїздять до нашого населено пункту та ще й безкоштовно проводять огляди. Так до них на прийом можуть потрапити не лише молодь, а й пенсіонери. Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та Геннадію Лагуті, що турбуються про нас і наше здоровя», - завдячують місцеві жителі.

У селі Гаврилівка Новоолександрівської ОТГ також проводяться безкоштовні медичні огляди. Вже традиційно до віддаленого населеного пункту завітав лікар-кардіолог Роман Бондаренко та лікар-невропатолог.

Огляд пацієнтів та надання фахових консультацій відбувалося у Гаврилівській сільській амбулаторії. За кілька годин херсонські лікарі встигли прийняти чимало пацієнтів: 27 кардіолог та 23 невропатолог.

Безкоштовні медичні прийоми проводилися у рамках благодійної програми «Поряд». Напередодні приїзду лікарів представники Благодійного Фонду провели інформаційно-розяснювальну роботу та склали перелік бажаючих потрапити на прийом.

«Коронавірусна інфекція зачепила кожного з нас. І більшість сьогодні мають побічні симптоми. Тому медичний огляд наразі доречний як ніколи. Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та Геннадію ЛАГУТІ, що турбуються про нас і наше здоровя», - дякують місцеві жителі села Гаврилівка.

«Скільки б разів лікарів не приїздили до сіл, там завжди їх зустрічає ціла черга людей. Це доводить те, що такі безкоштовні медичні огляди є дійсно необхідними для жителів 184 округу! Якщо населення потребує медичної допомоги, ми маємо їх нею забезпечити», - наголошує голова однойменної з Фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Генадій ЛАГУТА.

P.S. Безкоштовні медичні огляди – традиція для жителів 184 округу! А проводять їх у рамках програми «Поряд», заснованої Благодійним Фондом Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!».
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон