У Херсонському держуніверситеті відбувся 61-й фестиваль мистецтв "Молода хвиля-2021"

ХДУ, фестиваль, молода хвиля
Талановиті й завзяті, енергійні та запальні студенти Херсонського державного університету влаштували справжнє свято на головній сцені вишу. 20 травня відбувся 61-й фестиваль мистецтв «Молода хвиля-2021».

Студентство дивувало глядачів яскравими хореографічними постановками та вокальними композиціями. Усі учасники гідно представили свої факультети та отримали дипломи.

За роки свого існування «Молода хвиля» стала своєрідною візитівкою нашого освітнього закладу, адже її з нетерпінням чекає уся дружня родина університету. Цьогоріч, незважаючи на корективи, які внесла пандемія у наше життя, традиційний фестиваль мистецтв відбувся у звичному режимі, з дотриманням усіх карантинних вимог.

Учасників та присутніх на мистецькому заході привітав ректор ХДУ Олександр Співаковський, який зазначив, що це один з найулюбленіших заходів усієї університетської спільноти.

«Сьогодні на сцені я побачив не просто студентів-аматорів, а справжніх професіоналів. Особисто для мене професіонал – це не просто студент, який капіталізується в аудиторії, а та молода людина, яка має позитивний імпульс, активна, реалізовує свої здібності по максимуму! І студенти Херсонського державного університету вміють робити це якнайкраще!», – зазначив Олександр Співаковський.

Організатором фестивалю мистецтв виступив Гуманітарний відділ ХДУ під керівництвом проректора з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергія Кузнецова.

Майже два місяці виснажливих репетицій, творчих пошуків та хвилювань перед безпосереднім виходом на велику сцену були виправдані оплесками та емоціями глядачів. Молодь кожного факультету продемонструвала розмаїття власних творчих здобутків.

Вкотре наші надзвичайно талановиті студенти довели, що вони – єдина та згуртована велика родина Херсонського державного університету!

Пресцентр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон