Руслан Зяблов
Неравнодушный херсонец, глава ОО «Мой город Херсон»

Коли Херсон стане туристичним магнітом

Коли Херсон стане туристичним магнітом
Херсонці, мабуть, всі впізнають будівлю на фото, яка знаходиться на вулиці Соборній 7.

Це один із не багатьох прикладів в нашому місті, як занедбана наприкінці радянської епохи будівля колишнього Палацу культури суднобудівників (ДКС) стала справжньою окрасою міста.

Було боляче спостерігати як пам’ятка архітектури, спочатку споплюжена невдалою реконструкцією у радянські часи, була просто покинута на призволяще і перетворювалась на руїни.

Але не так багато років тому, вона виглядала зовсім інакше… У нашій «архітектурній каруселі» далі - фото, зроблене у 2014 році до продажу будівлі і початку її реконструкції.

Як то кажуть, різниця очевидна. Дуже хочеться, щоб таких прикладів по місту було набагато більше. Пригадати лише серце нашого міста - вулицю Суворова, з її занедбаними будівлями - пам’ятками архітектури.

Маємо великі сподівання, що ситуація буде змінюватись в ліпшу сторону. І в недалекому майбутньому наш Херсон по-справжньому стане туристичним магнітом - комфортним й привабливим містом для його мешканців та гостей.

Руслан ЗЯБЛОВ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон